Valaki segítene nekem angolból?
Sziasztok.
Keresnék valakit aki segítene nekem angolból.8. os vagyok.
Lényeg: Van egy jó angoltanárunk, de ritka hülye az osztály így szidással megy el az idő, kiküldéssel! Így kevesebb idő van tanulásra és emiatt kevesebb a magyarázat. Nah és persze néha én sem figyelek! :(
Keresnék valakit aki tudna segíteni,elmagyarázni dolgkat.Ragozásra gondolok. Valaki olyan ember kellene akinek van annyi szabadideje hogy 1-2 naponta ha valami újat tanulunk elmagyarázza ha nem értem.
Tudom, erre angol különóra kellene. De csak olyannal van a bajom hogyha pl múlt időben kell írni egy mondatot akkor abból mindíg 2-est kapok ! :( Nemtudom mikor kell a was,were és társai)
Ha szódoga van mindíg 4-5öst kapok!
Remélem valaki segítene.
Nagyon megköszönném neki!
Üdv
Szia!
Ha van konkrét kérdésed, akkor igen, tudok segíteni.
Az nem konkrét kérdés, hogy: Hogy van a ragozás? vagy Nem, értem a múlt időt, segítenél benne?
Ha van valóban konkrét kérdésed, hogy mi az, amit nem értesz, akkor szívesen segítek.
Nekem is írhatsz. Elég jól otthon vagyok a nyolcadikos anyagban.
:)
Köszönöm!! Ha problémám lessz, írok!! :)
Egy kérdés! Hogy mondjam azt hogy:
Tegnap ettem egy pizzát??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!