Témazáró összefoglalás nélkül? Meg teheti ezt egy tanár?
A téma adott: Témazárót íratott velünk kedden a tanár, de nem volt előtte semmi összefoglalás, és a fél osztálynak 1-es lesz.
Ráadásul pénteken hiányzott.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Megteheti. Okos diák meg amúgy is látja, hogy jön a téma vége, vagy itt a téma vége, és bármikor számíthat egy témazáróra.
:)
"Amikor én jártam iskolába, soha nem tudtul előre, hogy mikor lesz doga írás vagy témazáró."
Ja, mert nekünk nem voltak jogaink, csak gyerekkorunk. Ezeknek a szegényeknek meg vannak jogaik, no de hol a gyerekkoruk? :)
Természetesen megteheti. Neki ez az előjoga megvan.
Mi annak idején úgy írtunk nyelvvizsga dolgozatot hogy a megadott 2 óra helyett csak egy óra állt rendelkezésünkre, sőt mi több, a hibás feladatokat minusz ponttal "jutalmazták". Így az első pár alkalommal sok -10%, sőt -50%-os dolgozat született. Viszont hamar belerázódtunk és néhány hónap múlva már, a nehezített feltételekkel ellenére is 86%-os lett az átlag.
PS: "It's not always the easiest road that leads to the peachiest garden."
B*zmeg!
Ti még akkor jól is jártatok mert a mi fizika tanárunk:
1.nem tanít semmit, csak hadar és hülye példákat mond, amit még a legokosabb gyerek sem ért
2.nem írunk semmit órán
3.nem foglalunk össze
4.nem lehet tudni hogy épp mit veszünk mert nem értjük hogy mit beszél
5.(bár tudom hogy nem kötelező), de sosen szól kisdoga előtt illetve szokott de még az is érthetetlen
6.nem szól egy héttel előre hogy tz hanem csak annyi hogy következő óra és egy kis számonkérés vagy ennél sokkal kevésbé érthetően pl.:lesz egy kis számolás, úgyhogy hozzatok számológépet
7.nem tudjuk hogy miből írunk mert azt sem mondja el
8.és ami tényleg a legrosszabb hogy sz*rt sem tanít
Na ha valakinek ennél is rosszabb tanárja van akkor grat! :DD
de még előre sem szólt, hogy lesz tz.
De félreértés ne essék, én 4-es re írtam meg, a többiek meg 2, meg 1..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!