Van olyan nyelvtanknyv olasz illetve román nyelvere, amiből tanár nélkül is elkezdhetek tanulni?
Figyelt kérdés
Teljesen 0-ról.
Köszi
2012. szept. 30. 10:06
1/2 anonim válasza:
Én annak idején (90-es évek eleje) ebből kezdtem tanulni:
Kedveltem, de az annak idején kapható nyelvkönyvek jó része eléggé az önálló tanulás lehetőségének szellemében íródott. Mivel régi könyv ez is, ezért lehet, hgy könnyebb megszerezni az újabb kiadású
könyvet. Azonban nem tudom, hogy ez vajon ugyanilyen szellemben készült-e, mint a régebbi, szóval hogy önálló tanulásra alkalmas-e, mindenesetre az egyik szerző ugyanaz. Ez az újabb könyv azonban még nem volt a kezemben, így véleményt sem tudok róla mondani.
2/2 anonim válasza:
Olaszból a progetto italiano-sorozat nagyon jó, azt használja nagyon sok nyelviskola és középiskola is. CD is van hozzá meg lehet venni/letölteni megoldókulcsot is. Hajrá;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!