Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Honnan tudom, hogy kész...

Honnan tudom, hogy kész vagyok a magam elé kitűzött cél elérésére? ( Tudom, vicces kérdés. Többi lent)

Figyelt kérdés

Kiadott anyagok mindig könnyebbek mint maga a vizsga. Hiába csinálom meg egy x jó százalékkal, ha a vizsgán meg nem megyek át. De akkor honnan tudhatom hogy kész vagyok egy alap, közép, felső fokra?

Nem akarok úgy menni vizsgázni, hogy átcsúszok v. nem. ( Magam miatt sem, és a pénz miatt sem. )

köszönöm a választ

2012. okt. 15. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt ugyanúgy érezheti az ember, mint ahogy azt is érzi, ha nem áll készen. Napról napra tanulj, és egyszer csak megérzed, hogy ki tudnád rázni a kisujjadból, de legalábbis menni fog. Ha nyelvvizsgáról van szó, nem tudom, azzal is ugyanez a helyzet, de ahhoz tényleg nem árt egy tanár is - aki megmondja neked, ha készen állsz.
2012. okt. 15. 22:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Az egyik lehetőség, hogy nem biztos, hogy jól ellenőrzös a teszteket. Biztos, hogy nem nézel bele a megoldásba, mielőtt ténylegesen megcsinálnád a feladatot? A másik, hogy a vizsgán más típusú feladatok vannak, mint amiket csinálsz. Az se lehetetlen, hogy kevés az általad megoldott feladatok száma. Az is lehet persze, hogy egyszerűen tényleg könnyebek a könyv feladatai. Talán érdemes lenne több könyvvel is próbálkozni.
2012. okt. 16. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!