Miért nem 1 nyelvvizsga van, és kész? Honnan tudjam, hogy melyik a jó nekem?
Most akarok nyelvvizsgázni középfookon, és fogalmam sincs melyik a jó.
Origó, Rigó utca, TELC,,,
Most honnan tudjam melyik mire jó?
Miért nem 12 van, mint az érettségiből, és kész?
Melyik jó nekem?
Többletpontnak azt számítják be ami államilag elismert. Azért van több mert így kialakulhatott egy verseny az iskolák között, és olcsóbban meg tudod csinálni mintha csak egy lenne monopóliumban.
A Rigó utcait nem ajánlom, elég kötekedősek. A TELC viszont szimpatikus volt.
Ha lehiggadsz és végiggondolod, akkor csak jobb, hogy több is van.
Ez a piacgazdaság. Van 3 féle alma a boltban, 20 féle mosógép stb.
Ha mosógéped akarsz venni, mit csinálsz?
Megnézed melyik mit tud, eldöntöd, mire van szükséged, megkérdezel másokat aztán hozol egy döntést, hogy melyiket veszed meg.
Ugyanez a nyelvvizsga.
Veszed a fáradtságot és utánaolvasol, minden nyelvvizsgának van honlapja. Le van írva, mennyi idő van, mit lehet használni, milyen részekből áll.
Ha már sikerült 2-3-ra leszűkíteni, akkor megkérdezel másokat is. Leginkább egy angol tanárt kéne megkérdezned, hogy neked mi a jó.
Az előző hozzászólónak igaza van. Pl nekem az egynyelvű jött be németből, fordítani utálok.
Nézd meg, mi az erősséged.Gondolok itt olyanra, hogy ha pl magnóhallgatásból gyengébb vagy, olyat válassz, ahol az kevesebb pontot ér stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!