Hány nyelvvizsgával kell rendelkeznem ahhoz hogy diplomát kaphassak?
Figyelt kérdés
A Pécsi Bölcsészkarra járok, anglisztika szakra, most vagyok másodéves. Én úgy tudom hogy kettő nyelvvizsgának kell lennie, de nem vagyok benne biztos. Az is érdekelne, hogy BA végére (3 év leteltével) kellenek, vagy ráér miután elvégeztem a mesterszakot? Az nem tudom mennyit számít hogy fordítónak készülök.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 7. 21:37
1/4 anonim válasza:
Gondolom van facebookos csoportja a szaknak/karnak, kérdezd meg ott!
2/4 A kérdező kommentje:
Ezzel nem sokat segítettél.
2012. okt. 7. 21:47
3/4 anonim válasza:
hát igen bölcsész: másodéves és nem ismeri a nyelvvizsga követelményét...
ha legalább a sulid ismered, akkor annak általában van weblapja, ahol az ilyen dolgok levannak írva plusz létezik a felvi.hu ahol minden szak ismertetője nyelvvizsga követelménnyel együtt megtalálható
4/4 anonim válasza:
BA-n általában egy középfokú, MA-n pedig két különböző nyelv(élő nyelv)egy közép és egy alap kell. Elképzelhető, hogy van egyedi bírálat, valahol nem fogadják el az eszperantót és a lovárit állítólag. Tanulményi osztályon érdemes megkérdezni. Általában megengedik(szerencsére, amúgy még jó hogy, mert semmi köze a nyelvismeretnek hozzá) az államvizsgát, ha nincs nyelvvizsga, igazolást adnak ki, de diplomát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!