Ha a felvételi követelményben az áll, hogy rendelkeznem kell alapfokú C típusú nyelvvizsgával, akkor oda elég az érettségi? Kiválthatja?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy az emeltszintű érettségi angolból, középfokú nyelvvizsgának felel meg, a középszintű pedig alapfokúnak.
Tehát elég ha érettségizek angolból vagy el kell mennem nyelvvizsgázni?
2009. júl. 25. 08:30
2/7 anonim válasza:
Kb 2-3 éve már nem váltja ki, úgyhogy nyelvvizsgáznod kell mindenképpen
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. júl. 25. 09:22
4/7 A kérdező kommentje:
"...felvételi eljárás időszakában rendelkezniük kell
államilag elismert alapfokú „C” típusú angol, vagy francia nyelvvizsgával,
vagy azzal egyenértékű érettségi bizonyítvánnyal(!!!), illetve oklevéllel."
Ebben az esetben is?
2009. júl. 25. 09:46
5/7 anonim válasza:
A középszintű érettségiért nem kapsz alapfokú nyelvvizsgát, viszont az emelt szintűért tényleg kapsz középfokút. Szóval, igen, el kell menned.
6/7 anonim válasza:
szerintem meg nem kell elmenned, én is úgy szereztem meg a középfokú nyelvvizsgámat, hogy emelt szinten érettségiztem, ugyanaz csak nem kell érte fizetned... szerintem bőven elég ha "csak" leérettségizel emelt szinten, megszerzed a minimum 60%-ot és kapsz is róla papírt!
7/7 anonim válasza:
ja bocs neked alapfokú kell,nos ez esetben viszont marad a nyelvvizsga mert a középszintű érettségiél nem kapsz papírt a nyelvvizsgáról...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!