Higgyek, ne higgyek neki? Totálisan a padlóra küldött ez a nyelvvizsga. Mit tegyek?
Tegnap volt az angol felsőfokú nyelvvizsgám,írásbeli és szóbeli rész egy napon.Előre leszögezem,nagyon komolyan veszem a dolgokat,van már két középfokú és egy felsőfokú nyelvvizsgám ezen kívül.
Rengeteget készültem,nyár eleje óta jártam különtanárhoz,aki meg is mondta,hogy csak a hallás utáni résztől félt,mert az nagyon brutális szokott lenni.
Tegnap lement az írásbeli,délután szóbeliztünk.Hárman voltunk bent,nem is hagytak mindenket eleget beszélni és ráadásul a akit pontozott,vele korábban volt egy nézeteltérésem is.
Az a plána,hogy tegnap este beszélgettem az egyik lánnyal,akivel együtt vizsgáztam,és mondta,hogy amikor jöttünk ki,akkor a pontozó tanár egyik papírján látott valamit:valamelyikünket szörnyen lepontoztak!A pontoknak még a felét sem kapta meg szerinte...
Én rettegek,hogy engem pontoztak le,mert úgy érzem,a másik két lány,akivel voltam,azért jobbak voltak.Főleg ő,akivel tegnap beszélgettem a neten.Bár szerinte meg én voltam legjobb...teljesen össze vagyok zavarodva!
Higgyek neki? Mert azt mondta,azt nem látta,kié volt az a szörnyen kevés pont.Előttünk pedig csak egy pár volt,akik meg (állítólag) jók voltak.
Nagyon félek...én komolyan beleőrülök,ha ez nem sikerül,mert nem mehetek el még egyszer.
Vajon tényleg az enyém lehetett???
Figyi próbálj lefeküdni és megnyugodni.(akár a gondolat üresség meditációt is megpróbálhatod nyugtatónak)
Jelenleg az a legnagyobb gondod, hogy szívrohamot is kaphatsz, ha ennyire felizgultál.
Tök mind1, már úgyse tudsz rajta változtatni és még az sem biztos, hogy annyira elrontottad mint képzeled.
Felsőfoknál visszaküldik Angliába az anyagot, és ott bírálják el. Nem fogja rögtön ott, egyedül valaki eldönteni, hogy kinek hány pontja van...
Amúgy anno én is úgy éreztem, hogy elb*sztam az angol felsőfok szóbelijét, aztán meg 90%-os lett. Ne parázz, nincs itt a világvége...
Anno elmentem angol felsőfokra. Megírtam az írásbelit, úgy ahogy sikerült. Meghallgattam a magnót, hát szinte sz.rt sem értettem, majdnem elsírtam magam... Úgyhogy be sem mentem a szóbelire, mert azt hittem, biztos nem lehet meg. Aztán pár hét múlva megjött az eredmény a magnóról és az írásbeliről, az írásbeli bőven megvolt, a magnót pedig egy jó szóbelivel simán felránthattam volna, és most lenne egy felsőfokú nyelvvizsgám meg nem veszett volna kárba több ezer forintnyi vizsgadíjam a saját hülyeségem miatt.
Mégsem hisztériáztam ilyen szinten, főleg több nyelvvizsgával a zsebemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!