Szerintetek ennyi idő alatt elérhető a középfokú nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Most vagyok tizedikes és kilencedikben kezdtem a német nyelvet. Szerintetek ha most suli mellett még pluszban itthon készülök, akkor fel tudok készülni a jövő nyári vizsgára vagy ez túl kevés idő?2012. okt. 6. 15:52
1/6 anonim válasza:
Ennyi időnek elégnek kellene lenni.
2/6 anonim válasza:
nekem is 2. nyelv volt a német, én emeltszintű érettségit tettem le belőle, h kapjak nyelvvizsgát. 60% felett már középfokút adnak. Nekem már az írásbelivel megvolt :) végül össz 74 % lett. De asszem már most 80% felett felsőfokú nyelvvizsgát adnak.
a lényeg, h nem kellett fizetnem nyelvvizsgadíjat és az emelt érettségi könnyebb mint a közép nyelvvizsga. Hátrány: csak egyszeri alkalom, ha nem sikerül, buktad.
4/6 amarill válasza:
Mondjuk én még járnék mellette magán tanárhoz
5/6 amarill válasza:
Attól függ, melyik fajta nyelvvizsgára szertnél jelentkezni (egynyelvűre v. kétnyelvűre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!