Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol és olasz után melyik a...

Angol és olasz után melyik a könnyebb nyelv? A német vagy a francia?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés... Szerintem a német, bár mindkét nyelvnek megvan a maga hülyesége.
2009. aug. 4. 21:07
 2/9 anonim ***** válasza:
73%

Ha a nyelv szépsége a fontos mindenféleképpen francia.

Ha a nyelv könnyűsége a fő célpont akkor a német.

2009. aug. 4. 21:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja egyébként német..én is azt kezdtem....én is francia és német között vaciláltam
2009. aug. 4. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
nem tudom miért mondják sokan hogy a francia olyan nehéz,jujj azt ne tanuld,szenvedni fogsz vele. Sokan mondták nekem mikor azt választottam. Szerintem egyáltalán nem nehéz, bár nem is könnyű.Pontjó,és szerintem csodálatos :é
2009. aug. 6. 14:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ezt elmagyarázni annak a 2 tesitanárnak aki azthiszem 70-en felüliek, a nevünket nem tudják, egyik órán Pali vagy a másikon Sámson XDXDXDXD

egyik órán:

-XY gyere ki!

-Hol van a felszerelésed?

-Hááát az úgy volt....

-Háttal nem kezdünk mondatot tíz fekvőtámasz!!!!!!

-Következő.......

2009. aug. 6. 16:04
 6/9 anonim ***** válasza:
49%

Úristen ezt nemide!!!!

bocsi

2009. aug. 6. 16:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a francia.

Én olaszt tanultam, de mikor kinn voltam Párizsba, nagyon sok francia kiírást megértettem, mert hasonít a két nyelv.

2009. aug. 7. 09:56
 8/9 anonim válasza:
szerintem a francia
2010. jún. 19. 13:40
 9/9 anonim válasza:

előző vagyok. azért gondolom hogy a francia mert az olasz és az angol alapján rengeteg dolgot meg lehet érteni franciául, rengeteg szó van az angol nyelvben ami francia eredetű, és hát az olasz meg ugye úgyszintén újlatin nyelv.

egyébként én szeméyl szerint egyáltalán nem tartom könnyebbnek a németet mint ahogy sokan állítják, szerintem a franciát könnyebb alapozni az angolra mint a németet

2010. jún. 19. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!