Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek fura lenne megkérn...

Szerintetek fura lenne megkérni az általános iskolás angol tanáromat, hogy segítsen nekem?

Figyelt kérdés
Azért gondoltam, hogy fura lenne mert 6 éve elballagtam az általános iskolából és lehet már meg sem ismerne. Sajnos gondok vannak az angollal ezért gondoltam hátha tudna segíteni mert majd szeretnék nyelvvizsgázni belőle. Inkább az általános iskolás angol tanáromat választanám mert ő jól tanított nem úgy mint a középiskolai. Középsuliban mindig csak elbeszélte az órát mindenféléről csoda, hogy átmentem az érettségin. Vagy még a szakmai angol tanárom van ott ő is jól tanította az angol bár ő csak 2 évig. Nem tudom most akkor melyikhez menjek? Mindenképp segítséget szeretnék kérni de melyiktől? 20/L
2012. szept. 29. 10:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy fura, örülni fog neki, hogy még ennyi év után is emlékszel rá, meg hogy jó tanárnak tartod, ha egyszer tőle kérsz segítséget.

Ha tehettem volna, én is megkerestem volna az általános iskolai angoltanáromat, hogy segítsen egy kicsit, de sajnos már több éve meghalt :(

2012. szept. 29. 10:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

Sajnálom ami a tanároddal történt! :(

2012. szept. 29. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!