Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy valaki...

Mi kell ahhoz, hogy valaki általános iskolás gyermekeket korrepetálhasson angol nyelvből?

Figyelt kérdés
Nincs nyelvvizsgám egyelőre, azonban nagyon jól megy a nyelv, ezt több szaktanár is megerősítette. 17 éves magántanuló lány vagyok, arra gondoltam, hogy szövegfordítást és általános iskolás gyermekek korrepetálását vállalom angolból, hogy legyen némi pénzem. Mit gondoltok, így rám bíznának az emberek bármit is? A hirdetést sem tudom megfogalmazni, annyira frusztrál az érzés, hogy esetleg nem tartanak megbízható nyelvtudással rendelkező embernek. Előre is köszönöm a segítséget.
2011. ápr. 24. 12:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Először ismerősökön keresztül próbálj vállalni ilyesmit tehát ne vad idegenekkel kezd elsőre, és ha látdo hogy van értelme akkor nagyobb fába is vághatod a fejszéd.
2011. ápr. 24. 12:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Annak a településnek az iskolájában, ahol lakom, a gyerekek csak németül tanulnak, szóval itt biztosan nincs lehetőségem, és az ismerőseim nagy részének sincs olyan gyermeke, aki angol nyelvet tanulna. Kicsit utánakérdezek, hogy az ismerőseim ismerőseinek van-e igénye ilyesfajta 'szolgáltatásra', és csak reménykedni tudok. Közben pedig szerintem leteszem a nyelvvizsgát.
2011. ápr. 24. 12:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Én matekot tanítok középiskolásoknak, holott matekból semmilyen végzettségem nincs, egyedül érettségi. De még csak nem is matek szakra járok, hanem vegyészmérnökire. De megy a matek, és úgy gondoltam, hogy taníthatok. Persze nyilván ez nem hivatalos út, elvileg végzettség nélkül nem lehet tanítani, de az aktuális tanulódon múlik, hogy ez zavarja-e. Általában nem szokta, lényeg a tudás.
2011. ápr. 24. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!