Hol vannak államilag támogatott angol nyelvű képzések?
Figyelt kérdés
Próbáltam rákeresni felvi-n ,de most eleve csak a keresztféléves képzéseket írja, hol tudnám mégis megnézni, hogy melyik suliban és milyen szakot indítanak angol nyelven és államilag támogatottan? A választ előre is köszönöm!2011. okt. 20. 21:40
1/3 bumbi02 válasza:
vigyázz az államilag támogatott idegennyelvű képzésekkel, legtöbb helyen idegennyelvi hozzájárulásként félévente 150 ezerbe kerül... az állmilagtámogatott.. én is arra akartam jönni, de ez tartott vissza..felvin is írják a szaknál, csak *-ozva van , és kisbetüvel az alján írják.
2/3 anonim válasza:
Hello! Én a BGF-re járok az angol nyelvű nemzetközi gazdálkodásra:) Itt 260,000 egy félév:) De nagyon jó, én nagyon szeretek ide járni, sokkal több esélyed van, mint a magyarosoknak, akikből már így is Dunát lehet rekeszteni:)
3/3 bumbi02 válasza:
én is igy gondoltam , és még most is igy gondolom, ha az ember teheti angolul vagy németül tanuljon, mert későbbiekben nagyon sokat fog számítani hogy az egész szakmáját angolul keni vágja. amúgy én bgf-n akartam turizmus vendéglátást angolul (angolul és németül lehet bgf-n), csak hát a pénz nagy úr:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!