Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ez a német szöveg mit jelent...

Ez a német szöveg mit jelent magyarul? (szerződésrészlet)

Figyelt kérdés
Der Auftragnehmer hat keinen Anspruch - wenn nicht anders vereinbart - auf Ersatz ggf erforderlicher und nachgewiesener Reisekosten und Aufwendungen, die ihm im Rahmen dieses Vertrages in Ausübung seiner Tätigkeit entstehen.

2012. szept. 25. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A megbízottat nem illeti semilyen kárpótlás sem, amely a megbizatás során a munka elvégzéseböl a megbízottnak származik.

Nincs utiköltségtérités, ingyen szállás, vacsora, (se örömlány)még számla ellenében sem. (Felejsd el, az ilyen céget, ´keress egy másikat, aki egy mercit ad szolgálati autónak és fizeti az autó összes költségeit. Benzin, szerviz, stb.)

2012. szept. 25. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az alvállalkozó/szerződő fél - hacsak másképp nem egyeznek meg - nem tart igényt semmilyen pótlékra, adott esetben utazási költségre és egyéb költségekre, amelyek a szerződés keretein belül a tevékenysége folytatása során keletkeznek.

Valami ilyesmi nyersen. Az első is szépen lefordította.

2012. szept. 25. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elsö vagyok...:)) Én nem szó szerint fordítottam, de a lényeg benne van. A tiéd az korrekt!...:))Ment a zöld!
2012. szept. 25. 17:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mindenkinek "zöld kéz".
2012. szept. 25. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszi a kérdésedért!...:))(Meg a zöldért!) Ha bár a zöldért valamikor zöldség-gyümölcs boltot jelentett!....:))
2012. szept. 25. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!