Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Beszélgetnél velem németül?

Beszélgetnél velem németül?

Figyelt kérdés
Október közepén fogok nyelv vizsgázni német nyelvből, és arra gondoltam, hogy készülhetnék rá úgy, hogy beszélgetek valakivel. TELC nyelvvizsgára jelentkeztem, tehát aki hasonlóan erre a fajta vizsgára jelentkezett vagy szeretne jelentkezni, szívesen beszélgetnék vele :)

2012. szept. 24. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is TELC nyelvvizsgára fogok menni, de kicsit még bizonytalan vagyok azt illetően, hogy be merjem-e vállalni ősszel. Ugyanis elég drága ahhoz, hogy bebukjam, csak akkor megyek, ha úgy érzem, sikerülni fog.

Ettől függetlenül szívesen leveleznék veled, a gyakorlás sosem árt. :)

Ha gondolod írj privit és megadom az email címem.

2012. szept. 24. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szívesen bsezélgetek veled németül :)

17/L

2012. szept. 24. 20:59
 3/3 Elektraa válasza:
Szia! Én itt élek Németországban és elég jó tudok németül, szivesen leveleznék veled!:) 15/f
2012. szept. 25. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!