Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Naponta mennyi időt kell...

Naponta mennyi időt kell tanulásra forditanom, ha egy év múlva nyelvvizsgát szeretnék tenni?

Figyelt kérdés
Angol nyelvről lenne szó, most olyan alap és középszint között van a tudásom.
2012. szept. 10. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Ez képességtől és IQ-tól is függ.
2012. szept. 10. 16:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát de mégis kb? Mondjuk ha nagyon nehezen jegyzem meg a dolgokaT?
2012. szept. 10. 17:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A szavakat nagyon fontos tanulnod, egy leülésre olyan 5-9 szót (csak így marad meg), persze egy nap 100x is leülhetsz szavakat tanulni, csak teljen el közte jó 20 perc. Tanulj nyelvtant is sokat és gyakorolj. Ez most nem időre megy úgymond.
2012. szept. 10. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én most nyelvvizsgáztam és nekem ezek a tapasztalataim:

Heti 2x jártam külön tanárhoz, azokra az órákra tanultam + a iskolaiakra

a vizsgám nyáron volt, így jártam előtte 2 hét intenzívre tehát 4óra/nap és otthon folyamatosan teszteket csináltam meg leveleket írtam abban az időszakban

nekem ennyi elég volt a sikerhez, bár ahogy már írták ez ember függő :)

sok sikert :)

2012. szept. 10. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm kis kártyákat készített, az egyik oldalon angol, a másikon magyar. Ezeket gombostűvel egy parafa táblára, a tapétára tűzte, meg az ágy tetejére, kanapéra, úgy hatvan nyolcvanat aztán, amelyiket megunta 1-2 nap után azt leszedte és kidobta, helyette persze újabbakat telepített, így egy év alatt simán eljutott a nyelvvizsgáig.
2012. szept. 19. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!