Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki segítene a fordításban?...

Valaki segítene a fordításban? (angol > magyar) Even some of the servants seemed. (ld. Lent)

Figyelt kérdés

Even some of the servants seemed just a tumble down the stairs away from disintegrating into dust.

Egyszerűen elakadtam - ha lefordítom az "a tumble down"-t, akkor nem tudok mit kezdeni a "stairs away from..."-mal, és fordítva

a lényeg, hogy egy lerobbant palotát mutat be a szöveg, amelyre lenne ugyan pénz, de úgy tűnik, a szintén lerobbant tulajdonos azt akarja, hogy a villa is rá hasonlítson. S még a szolgálók közül is néhányan...???

(sürgős lenne, még ma éjjel kellene, ha tud valaki segítni)

előre is hála és köszönet

üdv

(mosoly)

2012. szept. 2. 20:09
1 2
 11/13 ttiittaa ***** válasza:

:-))))

Most már minden olyan világos és egyértelmű :-)))

2012. szept. 2. 23:13
 12/13 A kérdező kommentje:
nem hajlandó a kettes oldalra váltani - mostan akkor mi van?
2012. szept. 2. 23:22
 13/13 A kérdező kommentje:

hello mindenkinek,

nem tudom, mi lehetett a 11-es hozzászólás, mert a 2. oldalra továbbra sem enged be a rendszer

megnéztem több kérdést, ahol több oldal van - mindenhol tovább tudok lépni a 2., 3. oldalra, csak itt a saját kérdésemnél nem

kedves 11-es (mert remélhetőleg a 12-es én vagyok:), ha esetleg fontos volt, kérlek, küldd el üzenetben, és bocs, hogy ott egyelőre nem tudok zöldkezecskézni

ha bárki tudja, mi lehet az oka annak, hogy nem jutok be a 2. oldalra, kérem, szintén magánban küldjön üzenetet, mert itt nem tudom elolvasni

hálás köszönet még egyszer a segítségért mindenkinek - az anyagot szerencsésen leadtam, és ma pihenek

néktek is szép napot, jó pihenést kívánok!

tigi

:)

2012. szept. 3. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!