Hogy csinálják a többiek? Mi a baj velem? Folyt. Lent!
Én 29 éves vagyok. Angolul egészen általános iskola első osztályától egyetem utolsó évéig tanultam, mégsem tudok összerakni egy mondatot.
Ha más nem ez erőt adhat, hogy béna vagyok:)
Nem vagy béna és igenis tudsz angolul
Nekem közép c-m van angolból mégis végem van a hallott-nál,pedig erős gimibe jártam,idegenvezető is vagyok ott pedig alap a tudás.nem értem,egyszerűen süket vagyok hozzá.De érdekes,hogy amit kérdeznek,utca ilyesmi azt meghallom és értem is.Szerintem egyszerűen csak túl gyors nekünk a film és a magnő:))Ne parázz:))
Amikor filmet nézel, magyar a felirat igaz?
Probald meg úgy nézni, hogy a felirat is angol, így össze tudod kapcsolni a kiejtést a szavakkal. Esetleg ha valamit nem értesz meg leírva se, leállítod a filmet és megnézed a jelentését.
Szerintem ne aggódj emiatt. A magnót és a filmeket elég nehéz megérteni. Sokat kell gyakorolni.
Ha a tanárt és a társaidat megérted a saját szinteden, az már jó.
A beszéded fejlesztéséhez, ha nyelvtannal tisztában vagy én inkább egy csak beszélős tanfolyamot választanék magántanár helyett, ahol aztán tényleg tudsz gyakorolni.
Magnóhallgatásnál pedig próbálj olyan cd-t választani, ami mellé le is van írva az elmondott szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!