Anglisztikára (államilag támogatottra) 369 volt a ponthatár. én jól látom hogy most már 400? 2 év múlva ott azon szeretnék továbbtanulni, addigra mennyi lesz? 420? :O :S
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 07:13
1/6 anonim válasza:
Ez nem így működik. A ponthatárokat a jelentkezők pontszáma befolyásolja. Igen, lehet, hogy két év múlva 420 lesz, vagy csak 240. Ki tudja. Ezek szerint még Vikuci új ötletét sem hallottad az állam által finanszírozott képzésekről.
2/6 A kérdező kommentje:
Hallottam én már mindent, és minél többet hallok annál kevesebbet értek... lehet h nem is lesz támogatott mire én oda kerülök.. de akkor rágyújtom a Parlamentet..
2012. aug. 27. 08:27
3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként hogy döntenek a ponthatárokról? Ezt sem értem..
2012. aug. 27. 08:32
4/6 anonim válasza:
Mi az, hogy államilag támogatott? Ha 2 év múlva akarsz továbbtanulni, addigra olyan már nem lesz. Teccettek volna szüleid nem megszavazni a 2/3-os ámokfutást.
Komolyra fordítva a szót, ki tudná mennyi lesz akkor a ponthatár, ha egyáltalán lesznek államilag támogatott helyek, hiszen az függ attól kik, mennyien és milyen pontszámmal jelentkeztek, meg függ a keretszámoktól. A ponthatárokról nem dönt senki, azt egy algoritmus számolja az előbb említett paraméterek alapján.
6/6 A kérdező kommentje:
Na hát akkor azt hiszem ennyit a továbbtanulásról.... kössz amúgy a válaszokat.
2012. aug. 27. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!