Szerintetek ha van egy 2010-es angol nyelvvizsgám, de most jelentkeznék anglisztikára, van esélyem felkészülni az emelt szintűre májusig?
Milyen nyelvvizsgád van?
Azóta mennyit fejlődtél? / Milyen szinten vagy most?
Azt beleraktad, hogy hova akarsz menni, hogy mikor tetted le a nyelvvizsgát, tehát 2 teljesen lényegtelen dolgot, de ami ténylegesen számít azt nem mondtad el...Nem értelek.
Amúgy, ha C1-eset tettél le, akkor az emeltnek 90%+-ra kéne mennie. Ha B2, akkor is simán meg kéne lenni az emeltnek, ha tényleges B2-es tudásra kaptad meg és nem csak szerencsével-60%val-átcsusszantamra.
Hát igen, ez attól függ, hogy a nyelvvizsga óta foglalkoztál-e az angollal egyáltalán (használtad-e?).
Egyébként meg ha nem, simán fel lehet eleveníteni a tudást ha megnézel pár filmet, beszélgetsz külföldi ismerősökkel. Nekem anno' az emelt szint és a B2 szinte ugyanolyanra sikerült, egyikre sem tanultam. Csak használtam a nyelvet. Az érettségi inkább a nyelvtanra/nyelvhelyességre megy rá, a nyelvvizsga pedig a valós tudásra. (tehát emelten tök jó ha tudod fejből az összes igeidőt, nyelvvizsgán viszont használni is tudni kell őket) Én így vettem észre.
amúgy van túlképzés angol tanárokból?
én anno nyelvvizsgán az összes modulból 61-2%-ot értem el
tavaly volt üzleti angolom, de azt meg ki nem állhattam, de azért fel lehet eleveníteni az anyagot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!