Írnátok angol kezdő mondatokat?
8.-as leszek.
Szeretnék gyakorolni.
hát hát...
először felajándlod, hogy segítesz, majd aztán oda írod h hagyjuk inkább :/
sajnálom a diákjaidat, akik a segítséged kérik és teszel a fejükre
úgy látszik, félreérthetően fogalmaztam
én a választás lehetőségét ajánlottam fel (!) -- azt, hogy szívesen segítek, de rátukmálni nem akarom magam senkire, és nagyon meg tudom érteni, ha egy nyolcadikos jobb társaságot szeretne, mint egy "tudálékos" tanárét, én pedig vagyok olyan érzékeny, hogy kellemetlenül érintene, ha elküldene az melegebb éghajlat -- így ott a lehetőség: ha elseje után priviben megkeres, és tudod segíteni, segítek (számomra ez egyértelmű, 'iszen fel sem ajánlottam volna az segítség, ha nem így lenne -- te milyen embereket ismersz, hogy egyáltalán felvetődik benned a cserbenhagyás lehetősége?) - ha nem, nem
a választás innentől fogva a kérdezőé; ő tudja, mit akar és mennyire
egyébként itt is azért segítek, ahol csak tudok, mert "teszek a kérdezők fejére" - ez csak nyilvánvaló, nem? :))
további szép napot
üdv
::)
tény, hogy ez az oldal tele van tuskókkal
és furán jött le az amit írtál
ha nekem azt írná valaki, hogy segít aztán meg hogy inkább hagyjuk az volna az első gondolatom, hogy hiába írkál smiley-okat inkább hagyom
aha, látom, hol a bibi -- már megint nem raktam ki azt a fránya kérdőjelet
bocs, amiért félreérthető voltam
kedves #10, köszi a figyelmeztetést -- nekem nem tűnt fel, hogy másként is lehet értelmezni az szavaim
üdv, menek dógozni
:)
semmi gond valóban félreértettem, de akkor véletlenül írtad így és ebben az esetben vissza szívom, amit mondtam
csak kérdőjel nélkül igen valóban úgy hangzott, mint egy ajánlat, amit rögtön azután, hogy feltettél vissza is utasítod, mintha segíteni akarnál, de mégse
de kérdőjellel világos a szándékod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!