Írnátok angol kezdő mondatokat?
8.-as leszek.
Szeretnék gyakorolni.
Get out off my room - tűnés a szobámból
I want you to know something - azt akarom, hogy tudj valamit
I want you to tell something - azt akarom, hogy mond valamit
Everything what you said, it was a lie - minden amit mondtál hazugság volt
I don't share my food - nem osztozom a kajámon
I just need some time - időre van szükségem
I wanna to sleep - aludni akarok
I wish I could sleep - bárcsak tudnék aludni
Why did you tell me that you've loved me before? - miért mondtad, hogy szerettél?
ha esetleg láttok benne hibát javítsátok
most ennyi jutott eszembe kútfőből
igen :D get of lett volna
és nem tudom hogy lett wanna to :P
ne tessenek kikacagni, de mi az, hogy kezdő mondat? mihez képest kezdő? kezdő szintű vagy valamilyen témában kezdő?
mellesleg, ha az én nyolcadikosaim ilyesmiket tudnának, körbeszaladnám a földet örömömben :)
üdv
:)
kezdő szintű
Csak szeretnék megtanulni folyamatosan angolul beszélni, és gondolom a tanórák alatt ez nem fog menni, ezért szeretnék néhány mondatot tanulni.. :)
fő a pozitív hozzáállás :)))
tanórák alatt is jól meg lehet tanulni, csak nem mindegy, hány órád van egy héten, Te mennyit foglalkozol véle pluszban, milyen a csapat, milyen a tanár...
mivel nem tudom, mennyit tudsz már, könnyebb lenne segíteni, ha valami támpontot adnál, milyen jellegű mondatokat szeretnél leginkább megtanulni
mi kérdés/válaszokkal szoktuk kezdeni az órát - Who are you?-val kezdünk harmadikban, és nyolcadikra bőven százon felül vannak a megválaszolandó kérdések az élet minden területéről
milyen könyvből tanultok? hol tartotok? hány órában?
üdv
kb. 3-4 óra szokott lenni egy kéten. Nem rég jöttem mondjuk csak rá hogy tökjó ez a tantárgy, bele kéne huznom.. :D
Mi nem tanultunk mondatokat. Csak szavakat szoktunk. Van egy 2 oldalas szöveg és azt elolvassuk majdnem mindnekinek jut mondat. És következő napon pedig fel kell olvasni + leforditani magyarra. [link]
Majd most fogjuk el kezdeni a 8.ost.
no, ennyivel életed végéig se tanulsz meg igazán angolul - bocs, nem lelombozni akarlak, de ha nem beszéltek, csak szavakat tanultok, olvastok, fordíttok, akkor kb. ugyanott vagyunk, mint régen az orosz azzal a különbséggel, hogy Te már nem kapod kézhez a diplomádat nyelvvizsga híján, de azért dicsekedhetsz vele, hogy tizensok évig tanultál angolul, oszt nem tudsz egy pohár vizet kérni :)))
viszont, mivel akarsz tanulni, ez biztos nem így lesz
melyik projectet kezditek? (mer' a linken ott vagyon az összes:)
szept. 1-ig nagyon be vagyok fogva, de utána, ha gondolod, megkereshetsz priviben, hogy tudok-e segítni, vagy inkább hagyjuk
további szép napot
üdv
"szept. 1-ig nagyon be vagyok fogva, de utána, ha gondolod, megkereshetsz priviben, hogy tudok-e segítni, vagy inkább hagyjuk"
ez aztán a segítőkézség
tanár léttedre szép vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!