Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Írnátok angol kezdő mondatokat?

Írnátok angol kezdő mondatokat?

Figyelt kérdés

8.-as leszek.

Szeretnék gyakorolni.

2012. aug. 25. 18:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Get out off my room - tűnés a szobámból

I want you to know something - azt akarom, hogy tudj valamit

I want you to tell something - azt akarom, hogy mond valamit

Everything what you said, it was a lie - minden amit mondtál hazugság volt

I don't share my food - nem osztozom a kajámon

I just need some time - időre van szükségem

I wanna to sleep - aludni akarok

I wish I could sleep - bárcsak tudnék aludni

Why did you tell me that you've loved me before? - miért mondtad, hogy szerettél?

ha esetleg láttok benne hibát javítsátok

most ennyi jutott eszembe kútfőből

2012. aug. 25. 18:45
 2/18 anonim ***** válasza:
Az "I wanna to sleep" nem helyes,vagy "want to"-t vagy "wanna"-t használj.Azt hiszem a többi jó.Mondjuk én még az "off" szót nem is használtam ilyen mondatban,és a google se adott ki találatot ilyesmire,viszont az "of" elvileg jó a helyére.Lehet hogy csak elgépelted nem tudom :D
2012. aug. 25. 19:20
 3/18 anonim ***** válasza:

igen :D get of lett volna

és nem tudom hogy lett wanna to :P

2012. aug. 25. 19:35
 4/18 anonim ***** válasza:

ne tessenek kikacagni, de mi az, hogy kezdő mondat? mihez képest kezdő? kezdő szintű vagy valamilyen témában kezdő?

mellesleg, ha az én nyolcadikosaim ilyesmiket tudnának, körbeszaladnám a földet örömömben :)

üdv

:)

2012. aug. 25. 21:03
 5/18 A kérdező kommentje:

kezdő szintű

Csak szeretnék megtanulni folyamatosan angolul beszélni, és gondolom a tanórák alatt ez nem fog menni, ezért szeretnék néhány mondatot tanulni.. :)

2012. aug. 25. 21:43
 6/18 anonim ***** válasza:

fő a pozitív hozzáállás :)))

tanórák alatt is jól meg lehet tanulni, csak nem mindegy, hány órád van egy héten, Te mennyit foglalkozol véle pluszban, milyen a csapat, milyen a tanár...

mivel nem tudom, mennyit tudsz már, könnyebb lenne segíteni, ha valami támpontot adnál, milyen jellegű mondatokat szeretnél leginkább megtanulni

mi kérdés/válaszokkal szoktuk kezdeni az órát - Who are you?-val kezdünk harmadikban, és nyolcadikra bőven százon felül vannak a megválaszolandó kérdések az élet minden területéről

milyen könyvből tanultok? hol tartotok? hány órában?

üdv

2012. aug. 25. 21:53
 7/18 A kérdező kommentje:

kb. 3-4 óra szokott lenni egy kéten. Nem rég jöttem mondjuk csak rá hogy tökjó ez a tantárgy, bele kéne huznom.. :D

Mi nem tanultunk mondatokat. Csak szavakat szoktunk. Van egy 2 oldalas szöveg és azt elolvassuk majdnem mindnekinek jut mondat. És következő napon pedig fel kell olvasni + leforditani magyarra. [link]

Majd most fogjuk el kezdeni a 8.ost.

2012. aug. 27. 13:45
 8/18 anonim ***** válasza:

no, ennyivel életed végéig se tanulsz meg igazán angolul - bocs, nem lelombozni akarlak, de ha nem beszéltek, csak szavakat tanultok, olvastok, fordíttok, akkor kb. ugyanott vagyunk, mint régen az orosz azzal a különbséggel, hogy Te már nem kapod kézhez a diplomádat nyelvvizsga híján, de azért dicsekedhetsz vele, hogy tizensok évig tanultál angolul, oszt nem tudsz egy pohár vizet kérni :)))

viszont, mivel akarsz tanulni, ez biztos nem így lesz

melyik projectet kezditek? (mer' a linken ott vagyon az összes:)

szept. 1-ig nagyon be vagyok fogva, de utána, ha gondolod, megkereshetsz priviben, hogy tudok-e segítni, vagy inkább hagyjuk

további szép napot

üdv

2012. aug. 27. 15:45
 9/18 A kérdező kommentje:

Hát igen így vagyok ezzel én is :D [link]

Oké ^^

2012. aug. 28. 14:25
 10/18 anonim ***** válasza:

"szept. 1-ig nagyon be vagyok fogva, de utána, ha gondolod, megkereshetsz priviben, hogy tudok-e segítni, vagy inkább hagyjuk"

ez aztán a segítőkézség

tanár léttedre szép vagy

2012. aug. 28. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!