A franciát egyedül meg tudom tanulni a France-Euro-Express c. könyvből?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok.Hanganyag is van.Anya tudna segíteni de vagy nem ér rá,vagy én nem értem.2012. aug. 23. 16:29
1/5 Zahraa válasza:
Ha kezdő vagy akkor én inkább az Allons-y könyvet tanácsolnám. Szerintem sokkal érthetőbb és könnyebb.Tényleg kezdőknek való.
2/5 anonim válasza:
én ebből suliban tanultam 4 évig....a tudásom pedig majdhogynem 0....bár nem volt valami jó a tanárom...
3/5 anonim válasza:
Szerintem meg tök jó ez a könyv, és simán menne egyedül is. Én imádtam belőle tanulni.
4/5 anonim válasza:
Én is az Allons-y könyvből tanulok egyedül. Jobbnak tartom otthoni, egyedüli tanuláshoz mint a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!