Mit jelent ez a mondat?
szia, elkezdem a találgatást, hátha valakinek beugrik róla valami jobb
szövegkörnyezetet keresgélve - 'iszen a "why' ugyanúgy jelenthez miértet, mint nost, vagy ninit, nicsakot - megnéztem a youtube-ra feltöltött film idevonatkozó részletét, de nem találtam ezt a mondatot, hiába próbáltam meredt szemmel követni a szöveget
"lay above" szókapcsolatot sem találtam, szó szerint értelmezve meg azt jelenti, rajta fekszik, elhelyezkedik valamin
és akkor lehetne valami ilyesmi:
az amerikai kaja ??van fölötte, rátelepszik?? (de hogy mire? - az egyértelmű, hogy a pasinak gondjai voltak a kajával az amerikai turnén, állandó fájdalmak meg miegymást, de hogy innen hogyan tovább...)
bocsi, hogy nem tudtam többet segíteni
üdv
:)
csatlakozom doktorrosszhoz
a "feliratozást" itt lehet találni:
01:00:52-nél van az idézett mondat
a film (a youtube-on) itten látható:
http://www.youtube.com/watch?v=17AyVsdQ8DQ
és ha elballagsz a 01:00:52-höz, akkor bizony fenntartom, hogy ez a mondat nem vala benne
valami olyasmit mond (már amennyit kiveszek belőle) - hogy "just starts hurting" meg "the food sets/sits (??) on it" és "I managed to... just carry on" - innen is látszik, hogy viszonylag kevés köze van a "feliratnak" a filmhez
eredetileg a food us-t értelmeztem food U.S.-nek, és innen eredeztettem, hogy az amerikai kaja tett be neki, de most, ahogy hallgatom, mintha azt mondaná, hogy a fél európai út alatt így szenvedett a gyomrával...
szóval a fenti mondat enyhén szólva sem tűnik jónak
azon kívül, hogy ebből a filmből van, honnajt szedted a szöveget? -- ugye, nem magából a filmből?
üdv
az egyes, aki egyébként
tigi
A történet az hogy leszedtem a magyar feliratot a filmhez, és ez a szöveg is benne. Végülis érthető volt így is a film :D csak ezt az egyet nem értettem belőle.
Köszönöm a gyors válaszokat :D
a filmben?
két változata lenne? mert a jutubén levő filmben nincs benne ez a mondat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!