Van még ember rajtam kívül, aki nem szereti az angol nyelvet?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, egész életemben meg voltam angol nélkül, de most rákényszerültem, hogy megtanuljam, és nagyon siralmasan megy. 3 idegen nyelven beszélek, több nyelvvizsgám is van, és azt hittem, ha majd egyszer el kell kezdenem az angolt könnyen fog menni, de nem. Tanár nélkül tanulom már 1 éve, nyelvizsgáznom kell belőle. Szerintetek tanárral mennyi idő, ha mondjuk heti 4-5 órát tudok vele foglalkozni? Egyébként nekem ez a nyelv nagyon össze-vissza, semmi logika nincs benne. Nem értem, hogy sok "buta" ember, hogy tud megtanulni angolul, és látszólag nagyon jól megy nekik. Ezt ne vegye senki sértésnek, csak tapasztalom, hogy akik kettessel mennek át egy sima éretségin, sokan angolból mégis összehoznak egy középfokú nyelvvizsgát.2012. aug. 20. 19:48
21/21 Sefcsik Viktória válasza:
nyugalom. Nekmse egy pedig 10 éve probálom tanulni. Valahogy sehogy se lehet belémverni de a Fizika matematika meg mgy mint a fene. Szerintm csak nincs érzékünk rá + LOGIKÁTLAN. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!