Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi a véleményetek az angolról?

Mi a véleményetek az angolról?

Figyelt kérdés
nagyon nem szeretek már nyelvet tanulni évek óta küzdöm vele de nem jön össze, tehát már van alapom kb 3 éve nem foglalkoztam velede most kellene a bizonyítvány miatt egy középfok mennyi idő alatt lehet megtanulni, legyen nulláró

2012. aug. 14. 16:46
 1/4 A kérdező kommentje:
hány év hónap kellene hozzá ha napi szinten tanulom
2012. aug. 14. 16:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyelvérzéktől függ, gondolom ha most úgy érzed a nullán vagy akkor nincs túl sok.

Így ajánlatos lenne először valami külön tanár vagy csoportos foglalkozás, hogy az alapok meglegyenek és aztán lehet kicsit magadtól is foglalkozni de min. egy fél év így fog kelleni és akkor pozitív voltam.

Ha van nyelvérzéked csak nem izgat a nyelv...akkor talán hamarabb.

2012. aug. 14. 16:53
 3/4 A kérdező kommentje:
milyen tanárt válasszak van 700ft óradíjtól a több ezresig
2012. aug. 14. 17:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Végzettséget nézz, én is taníthatnálak 1-2 dologra a középfokú nyelvvizsgámmal de azért jobb ha valakinek ez végzettsége :D
2012. aug. 14. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!