Lefordítanátok nekem angolra?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
15 éves vagyok és szeretném a német tudásomat javítani. Ha magyarul szeretnél tanulni, vagy csak beszélgetni valakivel írj nyugodtan. :)
2012. aug. 13. 20:41
1/7 anonim válasza:
Hi,
I am 15 years old and I'd like to improve my German. If you'd like to learn Hungarian or simply chat with someone, feel free to write me. :)
2/7 anonim válasza:
Hi/Hello,
I am 15 and I would like to improve my German (knowledge). If you want to learn Hungarian or just to talk to somebody, you may write to me. :)
3/7 anonim válasza:
jobb az egyes válasz, azt válaszd
üdv
:)
4/7 anonim válasza:
Hi,
I'm 15 years old and I'd like to improve my German knowledge. If you would like to learn Hungarian or just chat/talk/have a conversation with someone, feel free to write (to me).
5/7 anonim válasza:
Nem kötözködésképpen, de ha ezt ki akarod írni valahova, nem németül kellene? :)
6/7 A kérdező kommentje:
Azért angolul kéne, mert az oldal ahova beregisztráltam az angol. És hogy mindenki megértse angolul kell kiírni. És mert néztem és mindenki angolul ír ki. :)
2012. aug. 13. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!