Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Pontosan hány éves kortól...

Pontosan hány éves kortól lehet nyelvvizsgát szerezni? És mennyibe kerül? (angol, német és ír nyelvekből)

Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy lenne korhatár és az ár az attól függ hol teszed le a vizsgát. Szerintem olyan 10-25 ezer forint között mozog a legtöbb, lehet találsz olcsóbbat és drágábbat is de ne csak ez legyen a fő szempont, nézz utána annak is, hogy mennyire jó az adott vizsga központ.
2012. aug. 12. 14:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Feltétel az érvényes személyi igazolvány. Régen gond volt ebből, mert személyi korhatárhoz volt kötve, egyes szülők meg már 10-12 éves gyerekeket is vitték volna nyelvvizsgázni, de tudtommal ez már kiküszöbölhető.
2012. aug. 12. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a 14 évet be kell tölteni.
2012. aug. 12. 14:57
 4/8 anonim ***** válasza:
14 éves kortól.
2012. aug. 12. 15:37
 5/8 A kérdező kommentje:
1. válaszoló, ennyibe kerül csak az, hogy vizsgázok, vagy ott tanulhatok is, és vizsgát is letehetek?
2012. aug. 12. 16:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Ennyibe a vizsga díja kerül egyedül. Ha tanulni is szeretnél akkor magántanár kell, mivel az ha egyedül veled foglalkozik jobban tudtok haladni mintha egy csoportban lennél.

Amúgy mivel azt kérdezted, hogy hány éves kortól lehet menni gondolom fiatal vagy. Szerintem nem kell sietni, én 10. osztályom előtti nyáron vettem kb. 6-7 órát külön tanártól és utána tanultam 3 évig iskolában az angolt és mellette sok filmet/sorozatot néztem direkt angolul magyar felirattal lassan anélkül és magától megtanulja az ember :D

Szóval ha nem sietsz hülyeség pénzt pazarolni tanárra, a vizsga egyedül se olcsó.

2012. aug. 12. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell feltétlen magántanár, vannak nagyon jó nyelviskolák is, csak ott 60-80.000 forint körül van egy középszintű csoportos kurzus is, ha meg teljesen 0-ról kezded, akkor még többe. Ha meg ráérsz és tudsz tanulni magad, úgy készülj fel.
2012. aug. 12. 17:12
 8/8 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok, 2 éve tanulok angolul, 5 éve németül, és az ír nyelv pedig érdekel, és szívesen megtanulnám, vagyis csak azt kezdeném 0-ról. Köszönöm szépen az edigi válaszokat, sokat segítettek. :)
2012. aug. 13. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!