Mit jelent ez? "Did you just get it? "
Feljelentkeztem VALAHOVÁ és ott egy amcsi ismerősömmel próbáltam volna chatelni (pre-intermediate szinten vagyok angolból, szóval nem valami profi).
Ezt mondtam:
"This program looks very strange to me"
Erre ő:
"Did you just get it?"
Sejtem, hogy mit gondol (bár hirtelen 2-3 jelentés beugrik nekem erre), de nem akarok hülyeséget írni, légyszi segítsetek.
Viszont mi kontextus nélkül nem nagyon tudjuk elmondani melyik a lehetséges jelentések közül:
1) Csak most kaptad meg?
2) Csak most eset le?
nem valószínű, de akár: 3) Csak most ért el hozzátok a program?
Több szövegkörnyezet kell, hogy pontosabbat mondjak, vagy csak kérdez vissza valami ilyesmit: "What exactly do you mean by that?".
Köszönöm a választ, szerintem megvan, mire gondolt.
Mert mondtam neki, hogy regisztrálok arra a weblapra (amiről letöltöttem egy programot, azzal chatelhetek) és megkerestem, utána írtam neki, hogy furcsa még nekem az a program, szerintem arra gondolt, hogy most töltöttem-e le.
De aztán lehet, hogy most elárasszák a weblapot a kérdéseim mert kiderül semmit sem tudok angolul :DD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!