Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tudtok nyelvtanuláshoz jó...

Tudtok nyelvtanuláshoz jó számítógépes programokat?

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 21:13
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Angolt szeretnék tanulni.
2012. aug. 3. 21:14
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
Media Player Classic Home Cinema, Foxit Reader (az Adobe Readert ki nem állhatom)
2012. aug. 3. 21:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Rosetta Stone 3, remek nyelvtanító program.
2012. aug. 3. 21:33
 4/11 anonim ***** válasza:

Sir Butcher!

Leírnád részletesebben a RS programmal kapcsolatos tapasztalatodat? Nem egy más valaki által írt vélemény linkelése, hanem a te saját tapasztalatod érdekelne.

Milyen nyelvből használtad? Melyik szintig jutottál vele? Mekkora tudást ad ténylegesen? Mi a tapasztalatod?

Nagyon megköszönném a tapasztalatod megosztását! :)

A RS mellett még hallottam a Tell Me More programról is, ami állítólag hasonló a RS-hoz. Én még egyiket sem használtam....csak készülök.

2012. aug. 3. 23:19
 5/11 A kérdező kommentje:

És tudtok adni egy letöltési linket a Rosetta Stone 3 -hoz ?

Mert akárhol keresem nem találok rendeset.

2012. aug. 3. 23:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Vagyis inkább angol nyelv kéne bele ahogy elnézem.
2012. aug. 3. 23:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Megvan az alap programod?

Pontosan hol akadtál el?

2012. aug. 4. 00:00
 8/11 A kérdező kommentje:

Azóta már találtam hozzá nyelvet.

Mert az alap programot letöltöttem, de kért hozzá valami nyelvet. Azóta rájöttem hogy be kell rakni a nyelveket.

Csak nem találtam sehol olyat amit le lehetett volna tölteni de végül ráakadtam. szóval most már mind1.

azért köszi a segítséget

2012. aug. 4. 00:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Okés! Akkor Te most már kezdheted is a tanulást a programmal. Érdekelne majd a Te tapasztalatod is. Megosztanád majd? Előre is köszi szépen! Sok sikert! :)
2012. aug. 4. 00:44
 10/11 anonim válasza:

- World of Warcraft + egy angol szerver: nyilván legjobb tanuláshoz mert angol srácokkal / lányokkal játszol ők meg vágják az angolt :D ( csak eleinte hozzá kell edződni a wowos szöveghez, rövidítések stb. )

- Jóbarátok összes rész: mindenféle hétköznapi téma, legjobb..

- Rém rendes család összes: dettó

------------------------------

Most csinálom a felsőfokú szóbelit ( írás már megvan ^^ )

2012. aug. 4. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!