Tudtok nyelvtanuláshoz jó számítógépes programokat?
Sir Butcher!
Leírnád részletesebben a RS programmal kapcsolatos tapasztalatodat? Nem egy más valaki által írt vélemény linkelése, hanem a te saját tapasztalatod érdekelne.
Milyen nyelvből használtad? Melyik szintig jutottál vele? Mekkora tudást ad ténylegesen? Mi a tapasztalatod?
Nagyon megköszönném a tapasztalatod megosztását! :)
A RS mellett még hallottam a Tell Me More programról is, ami állítólag hasonló a RS-hoz. Én még egyiket sem használtam....csak készülök.
És tudtok adni egy letöltési linket a Rosetta Stone 3 -hoz ?
Mert akárhol keresem nem találok rendeset.
Megvan az alap programod?
Pontosan hol akadtál el?
Azóta már találtam hozzá nyelvet.
Mert az alap programot letöltöttem, de kért hozzá valami nyelvet. Azóta rájöttem hogy be kell rakni a nyelveket.
Csak nem találtam sehol olyat amit le lehetett volna tölteni de végül ráakadtam. szóval most már mind1.
azért köszi a segítséget
- World of Warcraft + egy angol szerver: nyilván legjobb tanuláshoz mert angol srácokkal / lányokkal játszol ők meg vágják az angolt :D ( csak eleinte hozzá kell edződni a wowos szöveghez, rövidítések stb. )
- Jóbarátok összes rész: mindenféle hétköznapi téma, legjobb..
- Rém rendes család összes: dettó
------------------------------
Most csinálom a felsőfokú szóbelit ( írás már megvan ^^ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!