Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Pimsleur módszer otthoni...

Pimsleur módszer otthoni nyelvtanuláshoz mennyire jó?

Figyelt kérdés
Franciát szeretnék vagy legalább megnézni milyen és kiváncsi vagyok aki használta akármilyen nyelven is mit gondol róla.Hatékony?
2012. jún. 20. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:

A nagyon alapokat (szóban) megadja, de ne várd azt, hogy valóban tudsz is majd franciául beszélni, miután elvégezted.

Én a franciát használom. :)

2012. jún. 20. 18:55
 2/4 A kérdező kommentje:

oké :-) gondoltam hogy az alapokat adja :-) most még találtam egy hasonlót is .Úgy hivják Michel Thomas Method.

Igazából nagyon kíváncsi vagyok a francia nyelvre és betekintést szeretnék nyerni.Meg hát ha véretlenül egy napon lesz lehetőségem utazni.Jó lenne megszólalni franciául :-D

2012. jún. 30. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi az Pimsleur?Mi a módszer lényege?
2013. nov. 19. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél egy tankönyvet és abból tanulj
2014. dec. 3. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!