Tanult valaki otthon angolul? Ha igen tudnátok ajánlani könyveket, cd-t, bármit ami tényleg hatékony.
Martin Csaba - 2be or not 2be
Nagyon jópofa könyv, egyszerűen el van benne magyarázva a nyelvtan, és nem mellesleg olcsó.
Báti László, Véges István: Angol nyelvkönyv (Tanuljunk nyelveket! sorozat)
Antikváriumokban kapható, én ebből tanultam otthon. A nyelvtant jól elmagyarázza.
Én 1 év és 1 hónapja ezzel kezdtem (szerintem jó)
Itt egy hasonló
Még 1
Mind a 3-at végig csinálod becsülettel (csak az ingyenes részeiket, szerintem nem éri meg a fizetős úgy hogy azt ne válaszd) akkor az alapokat nagyon jól megfogod belőle tanulni és jó alappal már képes leszel magadtól tanulni mindig keres google-ben feladatokat nézz videót angolul először magyar felirattal majd ha már jól megy akkor angol felirattal , halgass zenét dalszöveggel !!!!!!
Előljárók és még sok más
Attól függ melyik fajta angolt kiejtést szereted itt kitudod választani és azt begyakorolni (kiejtei a mondatokat szavakat )
Sok sikert !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!