Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Eszperantó, most mi az igazság?

Eszperantó, most mi az igazság?

Figyelt kérdés
kezdő szintről középfokú nyelvvizsgáig egy tanfolyam szerint elég három hónap, vannak akik szerint egy év is kevés, mi az igazság

2012. júl. 29. 07:50
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
idegen nyelvet 3 hónap alatt felhozni nyelvvizsga szintig???átlagos embernek lehetetlen.aki ezt megcsinálja vagy zseni,vagy éjt nappallá téve nyomja magába az anyagot,ami hülyeség. :D szépen lazán,nyugodt tempóba minimum 1 év kell hozzá,hogy kuva jó vizsgát rittyencsen valaki idegen nyelvből.
2012. júl. 29. 08:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Van eszperantó középfokúm (de minek???). Valóban jártam tanfolyamra, valóban elég az idő. Le lehet vizsgázni simán. DE!!! Ez nem ad nyelvtudást, inkább olyan, mint egy szigorlat, felkészülsz, levizsgázol és sosem használod, ha nem képezed magad tovább.

Angolul több évig tanultam, mire a nyelvvizsga egyáltalán felmerült.

Gondolom diplomához kell. Elfogadják még?

2012. júl. 29. 08:06
 3/5 A kérdező kommentje:
van ahol még igen, és diplomához kellene, akkor 3 hónap elég lehet, habár ez nekem furcsa, mert én az angollal évekig küszködtem és még nincs meg
2012. júl. 29. 08:09
 4/5 A kérdező kommentje:
sokat tanultál a tanfolyam mellett? napi hány órát?
2012. júl. 29. 08:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 2 hónap alatt készültem fel a középfokú nyelvvizsgára, szóval nem lehetetlen. Azt pedig kiemelném, hogy nem töltöttem minden napot tanulással. (annyi előnyöm volt, hogy más nyelvekből is van nyelvvizsgám, így sok szó ismerős volt)
2012. júl. 29. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!