Mennyi idő alatt lehet eszperantóból tényleg nulláról középfokú nyelvvizsgáig eljutni?
Figyelt kérdés
hány hónap, illetve óra2012. júl. 27. 07:27
1/5 anonim válasza:
hány óra?:D ez komoly?? én közép angol tudásból 1 év alatt jutottam el felsőfokig, a párom meg a középpel szenvedett évekig, mert nem jó a nyelvérzéke, szóval ettől igen nagyban függ, plusz szorgalom, szerintem minimum fél év, de inkább 1, ez mondjuk heti 1-2 alkalmat takar
2/5 anonim válasza:
Egy nyelviskolában tanító tanár szerint ha egyénileg jársz az órákra,akkor 90 óra alatt.
3/5 webnyelv válasza:
Intenzív nyelvtanulás mellett szerintem fél év.
A nyelvtan elég egyszerű, de azért gyakorolni sem árt sokat.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, nem úgy gondoltam, hogy 10 órát tanulok rá és kész, hanem pl, hetente 16 órát + magántanár 3 hónapon keresztül, de nagyon rossz a nyelvérzékem nem ment az angol ezért váltanék erre
2012. júl. 27. 19:31
5/5 A kérdező kommentje:
a tanfolyamokban nem hiszek, sokan vannak egy tanfolyamon, lezavarják az egészet, egyénileg ami neked nem megy nem is szánnak rá időt, mert csoportos ott egy nehéz nyelvérzékű "lemaradós" nem nagyon tud haladni a többiekkel, a pénz pedig, ha már rászánom költsem el hasznosan, épp ezért szeretnék magánórákat venni, csak nem tudom mennyi egy óra díja kb.
2012. júl. 27. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!