Kilencedikesként korai a felsőfokú szóbeli (angol) nyelvvizsga?
Dehogy korai! Ha érzed, hogy megy, akkor mindenképp tedd le! Ezzel a tehetségeddel élni kell, ha ilyen könnyen ragadnak rád a dolgok.
Egyébként gratulálok. :)
Miért lenne az? Ha írásbelizel is hamarosan, akkor jó, mert ha nagyon eltávolítod a 2-t, közben felejthetsz.
Lyukasórád van angolból a gimiben?:)
Az origós vizsgát elfogadják a felvételinél az egyetemek és a közalkalmazottaknál nyelvpótlékhoz Magyarországon? Ezek szoktak lenni az elsődleges szempontok. Másodlagos szempont lehet, hogy ha külföldön akarsz továbbtanulni, oda is jó-e!
Jól teszed, hogy mész. Én 9.-ben középfokúra mentem németből, pedig a tanárom mondogatta, hogy szerinte a felső is meglenne, olyan jól megy. De nem volt önbizalmam, és a szüleim is úgy gondolták, hogy először csináljam meg a közepet.
98% lett a közép, fél év múlva elmentem felsőre és az 83% lett, szóval valószínűleg meglett volna elsőre is. Így viszont elment feleslegesen 22 ezer forint a középfokúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!