ECL felsőfokú angol nyelvvizsga mennyire nehéz, illetve elfogadják-e külföldön?
Kell honosítás miután megkaptam?
Telc könyebb vagy nehezebb (felsőfokon)?
nekem ECL-em van, vagy kilenc éve csináltam meg 80%-osra (volt oylan modul, h 98%-os lett, alig hittem a szememnek, asszem a szövegértés volt, amiben mindig is béna voltam...). alig készültem rá, de akkor még rettenetesen friss volt a tudásom... az unióban elfogadják, sőt magyarországon is, a munkahelyemen tök jó kis nyelvpótlékot kaptam utána... de pl. ausztráliában már nem fogadják el az ECL-t.
pont mostanában agyalok, h az IELTS-t meg kellene csinálni, azt a világon mindenhol elfogadják és ki tudja merre vet a sors... igaz, ez sem semmi összeg, 48 ezer ft, de ha egy modul nem sikerül, akkor modulonként javíthatsz. az 12 ezer modulonként. tehát ha mondjuk az egyik nem sikerül, akkor "csak" 12 az újrázás, nem kell az egészet kifizetni.
csak most én is azon agyalok, h vajon milyen nehéz is lehet az a nyelvvizsga, nekem a választhatóak közül most ez a legszimpatikusabb... csak vajon meg tudom csinálni, vagy extrán rá kell hasalni...
és úgy tudom, h itthon nem is kell honosítani.
a telc-ről semmit nem tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!