Angolul nézek filmeket, sorozatokat, majdnem mindent értek (2 pasi meg egy kicsiből, így jártam anyátokkalból szinte mindent, mentalista már kicsit nehezebb).
angolul olvasok könyveket, most pl a da vinci kódot. sok szót nem értek, de azt mindig tudom miről van szó.
természetesen járok tanárhoz is, szerinte meglesz, de azért én kételkedem :D jól esne egy kis megnyugtatás :D
2012. jún. 24. 17:49
1/9 A kérdező kommentje:
eurora megyek, közép ecl-em már van :D
2012. jún. 24. 17:52
2/9 anonim válasza:
ilyenkor az ember hülyének érzi magát, ez természetes :) a leírtak alapján menni fog
2012. jún. 24. 18:04
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2012. jún. 24. 18:06
4/9 Nasu válasza:
Hm, én a Dexamet ajánlottam volna (bár ez attól is függ, hogy hovavalósi vagy, mert ez Debrecenben van), szerintem az a legkönnyebb, én ott csináltam a felsőfokút.:) Egyébként ezeket olvasva nem lesz gondod. Én pl soha nem nézek filmet/sorit felirat nélkül, mert szeretek mindig teljesen képben lenni. :D Nem is tudom, hogy menne-e felirat nélkül. De amúgy én is rengeteget olvastam angolul, és ez nagyon nem hátrány. Ha pedig a tanárod szerint meglesz, akkor meg is lesz ;) Ne félj! Azt hiszem az Euro kétnyelvű, figyelj majd nagyon a fordításra, úgy hallottam az a szivatós meg buktató része a dolognak. :) Szurkolok, hajrá!
2012. jún. 29. 15:46
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) nem debreceni vagyok :)
egynyelvűre megyek, lehet választani :)
2012. jún. 29. 17:35
6/9 A kérdező kommentje:
amúgy biztos menne felirat nélkül csak nem a legnehezebb filmekkel kell kezdeni :) vampire diariest pl nagyon könnyű megérteni :)
2012. jún. 29. 17:36
7/9 anonim válasza:
Nehéz erre így válaszolni, mert ugye 4 készség van, ebből Te itt kettőt említesz csak:
beszédértés
olvasás-értés
beszéd
írás
Utóbbi kettővel hogy állsz? Nyelvtant mennyire uralod? Helyesírásod? Szókincsed nyilván nagy, de mennyire dominál a szleng az angolodban? Vagy választékosan / irodalmian is ki tudod fejezni magad?
2012. júl. 8. 18:38
8/9 anonim válasza:
Figyelj az egy angol tanár mit értünk mi hozzá . Néhány okos ír elhihető szövegeket de ne higgy nekik a tanárod megmondta sikerülni fog . Ha mindent megteszel menni fog hidd el .
2012. júl. 21. 18:53
9/9 A kérdező kommentje:
nyelvtan vágom nagyjából, + elég szépen ki tudom fejezni magam ha kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!