Mennyire nehéz a közép ill. felsőfokú nyelvvizsga? Melyiket lesz célszerűbb megcsinálnom a diplomához, középfokú nyelvvizsga szakmai résszel kiegészítve vagy felsőfokú német nyelvvizsga?
Ősszel akarok német nyelvvizsgát tenni középfokon, de a közgazdaság érdekel, a diplomához pedig szükség lesz felsőfokú vagy középfokú szakmai résszel bővített nyelvvizsga kell.
Mennyire nehezek ezek a német nyelvvizsgák:
- Középfokú nyelvvizsga,
- Középfokú szakmai résszel bővített nyelvvizsga,
- Felsőfokú nyelvvizsga?
Köszönöm szépen! :)
A nyelvtant, ha átnézem + gyakorlom, azzal szerintem nem lesz gond, azt szeretem és jól is megy. Beszélgetni szerintem viszonylag jól tudok, tehát a szóbelitől sem tartok. A levélírást egyenesen imádom, mindig jól sikerül a dolgozatokban. A szövegértés erős közepes, viszont a magnóstól félek, az nem annyira megy jól.
Egyébként levélírásnál van valamilyen mintalevél, ami kapcsán írni kell nekünk?
Úgy tudom, érettségin így van, és nálunk a témazáró dolgozatoknál is így van. Írtak nekünk egy levelet és arra kell válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!