Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Voltatok már nyelvvizsgán?...

Voltatok már nyelvvizsgán? Milyen volt?

Figyelt kérdés

Köcsögök voltak? Rákaptak valami témára?Milyen "partnert" kaptál?Hány pontod lett?Tudnál esetleg tanácsot is adni?

Ha voltál már,akkor válaszolj légyszíves :D

Telc,B1.

2012. júl. 3. 15:10
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Ez a kérdés most csak arra vonatkozik aki TELC b1-en volt?
2012. júl. 3. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
miért mész b1-re?
2012. júl. 3. 16:52
 3/9 A kérdező kommentje:

Mindegy hogy mire,csak odaírtam én arra megyek majd.

A középfokú még nem megy,azért.Érdemesebb lenne inkább egyből a középre menni?Persze ha már jobban megy.

2012. júl. 3. 17:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
b1-nek semmi értelme,pénzkidobás. inkább gyakorolj még és menj majd b2-re:)
2012. júl. 3. 17:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sincs semmi értelme a b1-nek, munkahelyen kinevetnek, egyetemen pontot nem ér, tulképp semmire sem jó. b2, hajrá :)
2012. júl. 3. 19:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Amúgy, hogy a kérdésre is választ adjunk:

Amikor én voltam:

-Rendesek voltak.

-"Rákaptak valami témára?" <- Itt nem igazán értem mire gondoltál.

-A partnerem jó volt és segítőkész(amikor éppen megakadtam, akkor kisegített).

-Az eredményt százalékban adják meg. Nekem összesítve 88% lett.

2012. júl. 3. 21:15
 7/9 anonim ***** válasza:

én dexamon voltam, de ez is páros volt, szóval leírom a tapasztalataimat. egyedül voltam, ezért a "gép sorsolt" nekem egy párt, de egy srácnak nem jött el a párja, ezért benyomták mellénk, szóval 3-an voltunk. a vizsgáztató rendes volt, bár a vitánál kicsit hülyén jött ki, hogy 3-an voltunk, mert a másik két vizsgázó alig szólalt meg, szóval végül tőlük is én kérdezgettem, nehogy már ne sikerüljön nekik. furcsa helyzet volt.:P

azt tanácsolom, hogy legyél kommunikatív, lássák rajtad, hogy lelkes vagy, és BESZÉLJ!!! nem szeretik, ha kukán ül valaki, és legyél magabiztos. én így konkrétan nem magoltam be a témaköröket, ezért inkább a saját véleményemet és tapasztalataimat mondtam el, de így természetesebb is volt az egész. és szerintem is inkább a b2-őt kellene megpróbálnod majd. sok sikert!

2012. júl. 4. 11:09
 8/9 A kérdező kommentje:

Azért csak alap,mert még most megyek gimibe.

Arra rákaptak valami témára azt úgy értem,hogy egyszer voltam ilyen kis semmi angol feltételin és mindenáron a parfümökről kérdezgettek,mert azt mondtam gyűjtöm.Majdnem hülyét kaptam...

és nagyon köszi a válaszokat! :)

2012. júl. 4. 15:11
 9/9 A kérdező kommentje:
És mindenkinek ment a zöld :)
2012. júl. 4. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!