Voltatok már TELC nyelvvizsgán? Milyen feladatok voltak? Nehéznek találtad? Mennyit készültél rá?
szia!
Az a jó a Telc-be hogy a levélen kívül mindent tippelős alapon is lehet, csak egy jó nagy adag szerencse kell hozzá!
Szerintem nem volt nehéz, nekem a magnóhallgatás a kritikus, de az se volt olyan vészes, csak résen kell lenni!
Már 7 éve tanultam angol mikor elmentem vizsgázni, s előtte 4 hónapig jártam magántanárhoz, főleg a kommunikácios képesség fejlesztése miatt.
Sok sikert! Nem olyan nehéz!
Nagyon szépen köszönöm a válaszod:)
Igazából néztem már próbafeladatokat, s ez tűnt számomra a legkönnyebbnek, vagyis az ebben lévő feladatok mennek a legjobban, csak tapasztalatokra lennék még kíváncsi.
Igaz én németen voltam, de hátha hasznát veszed. Az tényleg jó h tippelős, szal ha fogalmad sincs az egészről, akkor is van esélyed h eltalálod. Levélírásban szinte mindig van egy pályázat. A magnóhallgatás nekem brutális volt, semmit nem értettem az egészből kb:D De az is csak igaz-hamis szal tippelhetsz. Nem tudom most h van, de mondjuk én eléggé meglepődtem mikor csak egyszer hallgathattam meg...
A szóbelin meg ha már megszólalt az ember, adtak neki 80%ot:D Nem tudom most h van..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!