Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » BME nyelvvizsgán milyenek a...

BME nyelvvizsgán milyenek a szituációs feladatok?

Figyelt kérdés
Nekem van itthon egy szóbelire felkészítő könyvem, de abban olyan szituációk vannak, hogy ketté állt a fülem... árvaházban kell örökbefogadást kezdeményezni, plasztikai sebésszel konzultálnom, baleseti sebészt kell rábeszélnem, hogy tartson egy előadást valahol, meg ilyenek. Én ezekre nem vagyok felkészülve. Tudok cipőt vásárolni, háziorvossal beszélgetni, cserediákot fogadni, meg ilyenek. Nektek milyen volt a szituációs feladat? 16/L
2011. júl. 31. 20:14
 1/2 anonim válasza:
attól függ, milyen szinten. nálam középfokon, két éve annyi volt, hogy ajánljak egy könyvet. gondolom, a többi is ilyen szintű. a könyved valószínűleg nem erre a nyelvvizsgára gondolt, vagy nem középfokon :)
2011. aug. 1. 12:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a példafeladatok nehezebbek, mint a valóságban (vizsgán)...
2011. aug. 7. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!