Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol otthon hogyan is kezdjem?

Angol otthon hogyan is kezdjem?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan könyv vagy módszer ami alapján otthon egyedül tanulhatnám az angolt?

Olyan könyvre, tananyagra gondoltam (lehet mese habbal) ami fokozatosan felépítve tartalmazza az elméletet, hanganyagot, gyakorló feladatot az alapoktól kezdve.

Az már csak extra lenne, ha leckénként haladva pl napi 1 esetleg 2 leckét tisztességesen megtanulva el lehetne sajátítani legalább alapfokon de igazából a célom nem a nyelvvizsga hanem, hogy értsem a nyelvet és tudjam is használni.

2012. jún. 27. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:

www.livemocha.com - vannak nyelvleckék, és anyanyelvűek is segítenek neked.

Amúgy szerintem bármelyik tankönyv alkalmas erre, válassz egyet az alapján, hogy melyik szimpatikus. :) A Headway-ek szerintem jók.

+ sok-sok zenehallgatás (szöveget nézd hozzá, tanuld meg, énekeld), könyv olvasás (pl., ha van magyarul kedvenc könyved, kezdd el angolul olvasni!!), film-nézés akár felirattal, akár nélküle.

2012. jún. 27. 16:16
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Én ezt a könyvet tudom neked ajánlani. Szerintem nagyon jó!

[link]

2012. jún. 27. 18:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. jún. 27. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!