2013-tól és 2016-ig megkapjuk a bent porosodó diplománkat, nyelvvizsga hiányában is?
Jajj ember ne járasd már le magad.
"Az "és" előtt soha nincs vessző."
Szerinted :)
Az, hogy nincs meg a nyelvvizsgád a te dolgod, szerintem senkinek semmi köze hozzá, hogy miért van ez így. Szerintem nem is kéne leszólnia téged senkinek.
Attól nem lesz fasza gyerek senki, hogy másoknak beszólogat :)
De másik oldalról, neked se kéne a rendszer hibáztatni, hogy mi az istennek van ez előírva. Ez van, ezt kell szeretne. A tisztességes és felelős hozzáállás az, ha magadat hibáztatod.
Nem a rendszer, és nem a géneket.
Oké feltettél egy kérdést, nem hiszem, hogy baj lenne, ha az ember tájékozódik vagy szereti a könnyebb utakat, mind ilyenek vagyunk. De a vitázós, vádolós magyarázkodós részbe mi értelme belemenni?
Bocs, hogy én is beleszólok a vitába, de nem minden alkalommal hagyjuk el az és előtt a vesszőt.
Csak a felsorolásnál. Amit a kérdező említ, az nem felsorolás, ezért itt kell a vessző.
Egyébként igazat kell, hogy adjak neked nyelvtanulás ügyben, mert az én fiamnak sincs nyelvérzéke, nem tudta a nyelvvizsgát letenni.
Szerencsére náluk az egyetemen nem volt kötelező a nyelvvizsga a diplomához, elég volt az is, mint ahogy írtátok, hogy belső vizsgát tegyen.
Kérdező! nincs ilyen lista, de itt egy cikk-részlet, ami téged érint.
"Az SZTE Oktatási Bizottsága múlt csütörtökön tárgyalta a beragadt diplomák ügyét. Varga Zsuzsannától megtudtuk, az a javaslat született, hogy akiknek a hiányzó nyelvvizsga miatt nincs meg a diplomájuk, azoknak is valamilyen akkreditált, hivatalos nyelvvizsgát kell tenniük, nem elég a belsőleg megszervezett, könnyített vizsga".
Te már bolognaiban diplomáztál?
Már ne haragudjatok de ez még mindig vicces számomra. Persze nem kötözködni akarok én itt, előre is bocs, de ahogy már valaki írta, nem a könnyebb utakat kéne keresni meg a géneket hibáztatni. Ahogy már írtam, akinek 0 nyelvérzéke van, az is negyedannyi energiabefektetéssel le tud tenni egy középfokú angolt, ha egy normális diplomához is van szorgalma. Szóval nem tudom kérdező te hol diplomáztál, de hogy egy sz@ros nyelvvizsgán menjen a parádé, nevetséges. Olyan mintha felmásznál egy fára és a legelérhetetlenebb helyekről leszednéd a gyümölcsöt, majd amikor lejössz az orrod előtt lévőt már nem mert nincs kedved. Egy valamit érő normális diplomához képest 0 a nyelvvizsga, akár van nyelvérzéked, akár nincs, szóval inkább seggelj végig pár hónapot fizesd be és csináld meg..
(persze ha vmi büfészakon végeztél amit 0 tanulással kellett elvégezni, akkor megértem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!