Hány nyelvet beszéltek? Melyeket?
Figyelt kérdés
Légyszi irjátok le a korotokat is.2009. júl. 6. 03:13
21/24 anonim válasza:
utolsó válaszoló vagyok, a svéd miatt a norvégot tökéletesen megértem, csak az írásmódot kell megtanulnom, a dán írást pedig szintén megértem, de a kiejtés teljesen más. Ja, és sógorom lévén lettül is értek egy picit. (a lettben pár szó oylan,mint a svédben :))
22/24 fanni** válasza:
fuu hát..:)
magyar
anyanyelvi szinten olasz (mivel apám olasz származású)
angol középfokon
és most kezdtem el a franciát :)
15/L
23/24 anonim válasza:
Németből felsőfokúm van, folyékonyan beszélek (anyukám német, angolt nagyon szeretem, abból most készülök felsőfokúra, azt is jól beszélem, de azért apró hibák becsúsznak, elkezdtem harmadik nyelvként a franciát, nagyon szeretem, de csak alapfokon tudok, viszont legalább középfokig szeretném fejleszteni. Ja ezek után tervbe van véve negyedik nyelvként az olasz vagy a svéd, ti melyiket ajánlanátok inkább? (18/lány)
24/24 anonim válasza:
Én angolul(tanulok) és 14 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!