Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van itt olyan aki egyszerre...

Van itt olyan aki egyszerre min.3 nyelvet tanul?

Figyelt kérdés
melykeket tanuljátok?ha valaki mondjuk 3 nyelvet tanul párhuzamosan ,akkor mindegyikkel kéne foglalkozni minden nap?vagy legalább 2vel?és szerintetek jó ha valaki 3 nyelvet tanul párhuzamosan,vagy nehéz?én jelenleg kettőt tanulok,de nemsokára kezdem a harmadikat.2t suliba és különórán(egyiket itthon is),harmadikat csak itthon.:)
2012. jún. 17. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
japán orosz olasz
2012. jún. 17. 13:53
 2/9 anonim válasza:
100%
Magyar, szerb, angol, német, latin, francia... Nem könnyű, de megoldható :) sok sikert! (nem vagyok az a rendszeresen tanulós típus, jegyeim: magyar 5, szerb 5, angol 3, német 4, latin 5, francia 5 :) szerintem nem annyira rossz arány :)
2012. jún. 17. 15:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Előző: Hol lehet öt nyelven tanulni egyszerre iskolai keretek között?
2012. jún. 17. 17:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
*bocsánat, "hat nyelven".
2012. jún. 17. 17:21
 5/9 anonim válasza:
100%
Hogyhogy hol? :D Én Szerbiában, Szabadkán tanulok nyelvi gimnáziumban :)
2012. jún. 17. 18:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem suliba angol+francia.Itthon,segítséggel vagy anélkül orosz.:)eddig franciát kicsit itthon tanultam,azt a suliba jövőre kezdem.:))És majd később lehet megtanulnék egy-két nyelvet:olasz,svéd,szerb.kb ezek eddig az elképzelések.
2012. jún. 17. 19:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Angol, német és most kezdem majd a franciát. :)
2012. jún. 17. 19:33
 8/9 anonim válasza:
100%
A szerbbel pl az a jó, hogyha megtanulod, akkor tudsz kommunikálni Szerbiában, Horvátországban (kis különbséggel), Boszniában, Montenegróban.. Viszont nem könnyű!
2012. jún. 17. 20:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Párhuzamosan tanult nyelvek:

ANGOL - NÉMET - OLASZ

Minden nap munka után legalább 1 órát foglalkozom nyelvekkel. Heti szinten minimum 50 új szó nyelvenként.

Érdemesebb minden nap mindegyikkel egy kicsit foglalkozni, mint heti egyszer többet. Szerintem. :)

2012. jún. 17. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!