Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Németből melyik lenne a...

Németből melyik lenne a számomra megfelelő könyv, ha újra akarom kezdeni a tanulást?

Figyelt kérdés
Van egy nagy témás könyvem, abból az egyszerűbb mondatokat megértem, viszont magamtól maximum annyit tudok elmondani, hogy "Ich habe zwei hund" :S Néhány alap mondat még megvan, de már elfelejtettem igét ragozni is, a múlt időkkel is bajban vagyok, ráadásul az angol miatt az alap szavak leírása is sokszor gondot jelent. Neten néztem anyagot, de vagy túl alapszinttől kezdi (anya, apa, stb...) és nagyon lassan halad, vagy már a középszinttől kezdi és így meg le vagyok maradva. Van olyan könyv, ami átismétli az alapokat, magyaráz is közben, de nem egy teljesen kezdő szemszögéből? Egyébként két éve már, hogy elő sem vettem a németet, előtte meg, meg volt egy négyes érettségi szintre a tudásom.

2012. jún. 16. 18:03
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy lehetőleg beszédközpontú legyen.
2012. jún. 16. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Ich habe zwei Hunde... amúgy :)

ajánlom a Start! tankönyvcsaládot, három része van:

Start!, Unterwegs A és Unterwegs B. jó szószedetek vannak benne, a munkafüzetben pedig minden lecke után nyelvtani összefoglaló magyarázat (ha meg ott sem értesz meg valamit, akkor internet). ha tényleg komolyan veszed, akkor elég jó szintre lehet eljutni

2012. jún. 16. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
én a startot nagyon nem szeretem. szerintem inkább assimil vagy pons.
2012. jún. 28. 10:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Maklári Tamás

"Lazán n-ül"-

2017. okt. 7. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!