Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szaisztok Kb1 éve járok német...

Csakegypali kérdése:

Szaisztok Kb1 éve járok német tanárhoz és most augusztusba vizsga! Azt modnta a tanár h elég a startbol szavakttanulni de sztem ez kevés, ezért anulom a többi 2 könyv szóanyagát? Szerintetek anyi szót meglehet tanulni kb 2 honap allatt normálisan?

Figyelt kérdés

2012. jún. 12. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
milyen vizsga????? potvizsga?
2012. jún. 12. 16:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Német középfukú nyelvvizsga ÖSD anyit kell szótároznom hogy az nem igaz:///
2012. jún. 12. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
ez a 2 honap mar nem oszt szoroz, de ha tobb szot tudsz a kelletenel, tuti nem hatrany, csak hajra, huzz bele teljen gozzel! ;)
2012. jún. 13. 03:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de ha valaki magyarból ilyen helyesírással, ennyire igénytelenül tesz fel egy kérdést, akkor milyen lehet a német nyelvtan tudása.

Vagy a magyart most már ennyire el kell hanyagolni?

2012. jún. 13. 12:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem haragszom! Bővebben akartam kifejteni csak 250 karakter a max és rövidítettem és sietnem is kellet szóval elnézést a hibákért biztos begyógyíthatatlan sebet hagyott a lelki világodba:) Amugy tudom a start neu szóanyagát és eddig megtanultam 7 pro-kontrát meg 2 leckét az unterwegs A BÓL de elkértem a B-t is mert azt is megszeretném tanulni. Csak meg voltam ijedve mert eddig annyit kellet szótároznom:)
2012. jún. 13. 13:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Amugy nektek egy ÖSD vizsgagyakorlo feladatok közül az utlosó( amelyikben 10 kötősző,névelő akrámi hiányozhat) mennyi szokott jó lenni az gáz ha nekem átlagban 10/6 szokott lenni, jah és igaz hogy az éles vizsgán azért valamivel rövidebb és könnyebb szövegek vannak?
2012. júl. 12. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!