Milyen nyelvet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Szeretnék új nyelve(ke)t tanulni! Szerintetek melyik lenne jó? Franciát, németet, latint, ne.2012. jún. 14. 19:50
11/15 anonim válasza:
szerintem arra is ugyanez igaz, csak akkor, ha ott akarsz élni.
12/15 A kérdező kommentje:
Angolt beszélek, spanyolt tanulok... Mindig is azt akartam, hogy 6-7 nyelven beszéljek :D Most kiválasztottam az rosz és a japánt és esetleg egy skandinávot (tudom, hogy nem valami hasznosak de nagyon tetszenek) Köszönöm a válaszokat ! :D
2012. jún. 16. 02:15
13/15 anonim válasza:
nem értem, ha angolul és spanyolul tanulsz, akkor miért nem akarsz németül és franciául. világtekintetben is ennek a négy nyelvnek van tekintélye - meg annak, aki mind a 4et beszéli.
de te tudod.
14/15 A kérdező kommentje:
Hát a német egyszerűen irritál.. egyszer nekiálltam de két hónap után abbahagytam mert egyszerűen idegesít :D
2012. jún. 16. 20:35
15/15 A kérdező kommentje:
Hát én összeállítottam saját kis listámat:
- Angol (ami már jól megy)
-Spanyol
-Orosz
-Skandináv nyelv
és ha még mindig van kedvem akkor Francia, japán...
2012. júl. 29. 02:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!