Angolul és németül beszélek felsőfokon, érdemes-e megtanulni franciául is még?
Elsővel tökéletesen egyetértek.Szerintem tanuld meg a franciát is.Szerintem gyönyörűszép egy nyelv.:D
És valóban az egyik leghasznosabb nyelv Európában.És 3 nyelven nem tud ám mindenki!Szerintem minimum középfokig vidd,de inkább felső:DHa tetszik is,akkor nyert ügyed van.:)Amúgy egyedül tanulod vagy tanárral?Én is fogom tanulni nyáron.Jaa..ha munka miatt akkor mégjobban érdemes:)15/L.
Érdemes megtanulni!
Nemzetközi cégnél dolgozom, ahol alapvetően az angolt használjuk, de főleg az olaszok és a franciák hálásak ha az anyanyelvükön egyeztetünk.
Teljesen mindegy!
Ha felsőfokú gazdasági végzettséged van és tökéletesen használod a németet, angolt az üzletfelekkel való tárgyalásban(vagyis tárgyalóképes nyelvtudásról beszélünk) akkor 90%-ban már rajtad múlik hogy mit érsz el a munkában!
A maradék 10% meg az újabb képzettség, nyelv vagy bármi más hasznosnak a megtanulása lehet.
De szerintem érezhető hogy ez kis rész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!