Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha felsőfokon tudok angolul...

Ha felsőfokon tudok angolul az jó?

Figyelt kérdés
Valakinek elég a középfokú is.De valaki azt mondja hogy a felsőfok kötelező.Véleményem szerint már a középfokú is jó,a felsőfokú az meg nagyon.De ,,tárgyalóképes" nyelvtudásra nem törekszem.15 éves vagyok.Szerintetek a felsőfok milyen?Amúgy tolmács szeretnék lenni,de fracia-és orosztolmács.:)

2012. jún. 13. 14:16
 1/5 A kérdező kommentje:

*francia

Amúgy alapjában véve szeretem az angolt.:)

és levelezek,fórumozok angolul.küldöldiekkel megy a fórum,télleg Európa sok országából,a levelezőtársam meg svéd,a haverom:)

2012. jún. 13. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Felsőfokot nem várnak el mindenhol, szerintem egy jó középfokkal már elboldogulsz. Ha utána gyakorlod, és felsőfokon beszéled majd a nyelvet, az király, de szerintem haladj szép sorjában. :)
2012. jún. 13. 14:26
 3/5 A kérdező kommentje:
9es leszek jövőre.ez lemaradt.
2012. jún. 13. 14:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Középfokú írásbelim és szóbelim megvan.SZóbeli kb.82%os lett.Írásbelire nem emlékszek.Ott egy feladatban volt kevesebb pontom,mimt a többi,de az is egész jó lett.:)
2012. jún. 13. 14:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt azért tudnod kell, hogy egy felsőfokú nyelvtudáshoz (talán a vizsgához is) már kell az anyanyelvi környezet, sokat kellene kommunikálnod natív angolokkal.
2012. jún. 13. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!